despre mine · new business · Uncategorized

Curs de profiling- iti joaca mintea

E început de an și poate fiecare dintre voi și-a propus în Rezoluția personală să facă mai multe pentru el, pentru dezvoltarea personală și profesională. De aceea m-am gândit sa scriu despre cursul de profiling pe care l-am început anul trecut, alături de Școala Zivac.  Dacă inițial mi-am dorit cursul ca pe un ajutor  profesional să identific și să delimitez mai bine buyer persona, pe parcurs s-a arătat că  acest curs mi-a folosit mai mult decât mă așteptam să mă cunosc mai bine și să îmi reglez diverse conturi cu mine însămi.  pe I explore am scris mai multe despre cursul de  profiling ( Analiză și Evaluare Comportamentală),  ținut de către psihologul Leliana Pârvulescu și o echipă de traineri, profesioniști în diverse domenii. Acum vă enumăr doar o parte dintre beneficiile pe care le-am resimțit în mod imediat:

  • M-am împăcat cu faptul 60% că genele sunt mare parte din ceea ce suntem. N-ai ce face, asta e, nu le poți schimba. Dă-i bice și ajustează cele 40% care pot fi influențate de tine, prin alegerile tale!
  • Minciuna poate fi depistată. Dacă spui una, corpul, gestica și microexpresiile te vor contrazice.
  • Vei reconsidera absolut orice opinie despre adevăr și minciună.
  • Manipularea e o știință și o artă. Poți să o înveți prin exercițiu.
  • Posibil să ai o percepție eronată despre tine. Am avut o astfel de revelație după modulul dedicat eneagramei sau pe când am aflat că sunt vizuală, eu care credeam că sunt auditiv – kinestezică.
  • vei cunoaște oameni faini. Mie mi s-a întâmplat asta.

Daca nu aveți încă planuri pe 2017, vă recomand acest curs.

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s