fun · ganduri · Uncategorized

Facebook în puii mei!

Sau la ce e bun un smartphone

Am ajuns  într-un loc în care trebuia să stau în rând. Înaintea mea  aşteptau mea câteva persoane, dintre care un trio de doamne. Una dintre ele, mai coconoasă ( la propriu,  avea un coc blond fix în moţul capului),  părea genul ştie tot şi las să ştie şi lumea ce ştiu eu! Vorbeau suficient de tare să aflu că ea mai guralivă are 50 plus (nu divulg plusul! 🙂 )

Am încercat să nu ascult conversaţia, dar piuitul  ce puii mei!  îmi ţiuia constant în ureche. Am aflat că una e din familie cu mulţi copii, alta are părinţi în vârstă care se vaită de probleme de sănătate  (de parcă s-ar fi văitat de bogăţie!), celaltă nu mai are părinţi în viaţă… Am mai mai auzit diverse poveşti de  să moară capra vecinului şi paiul din ochiul lui… iar aici devine interesant.

Coconeasa Ce puii mei  scoate un smartphone şi arată celorlalte pe Facebook ceva… Acel ceva era o rudă a rudei rudelor  care avea cont pe Facebook şi care umbla în cluburi (vaaai_ cum aşa? îl credeam băiat bun!).  Apoi investighează şi neamul neamului rudelor.  Se hăhăie şi râd de kg în plus ale omului  Ce fă, e slab? Dă-l în puii mei!   Zici că a mâncat un elefant.

Fără să întorc capul, încerc să dimensionez siluetele doamnelor. Primele două se reliefau binişor. Am văzut-o şi pe a coconesei ce Puii mei când ieşit la ţigară. Fix vorba românului cu ciobul!

O bună bucată de vreme au ţinut-o aşa, până la ieşirea la ţigară. Mi-a trecut prin gând că bietul sughite şi nu ştie că i se trage de la Facebook.

Citeam anul trecut un studiu cum doar 28% dintre gospodării au apă curentă în casă, dar 60%  au conexiuni mobile. Altfel spus, stau pe buda din curte şi se dau pe Facebook. După secvenţa aceasta mi-am dat seama şi de ce. Invidia şi bârfa curg pe ţeava de Internet până la Facebook şi unii o iau de’a gata.  Ce puii mei!

Publicitate

4 gânduri despre „Facebook în puii mei!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s