ganduri · timp liber

De vorbă cu o tânără frumoasă…

La povești cu Ilinca Toma

Am tot  scris despre „Viața mea fu ziuă” și Ilinca Toma.  Fiindcă îmi place atât de mult această tânără de 16 ani, am invitat-o la povești. Este o tânără frumoasă, complet de frumoasă. Inteligentă, talentată, cu o voce de îți tremură sufletul când o asculți.

Este ingenuă, iar această candoare o ajută să își interpreteze rolurile într-un mod atât de natural, încât uiți că joacă un rol.

viatameafuziua2

Lucrurile acestea le observasem anterior. Acum,  stând de vorbă (cam mult spus !)  am găsit un tânăr remarcabil, hotărât, organizat, care își cunoaște atât valoarea, dar și prioritățile.

Gândindu-mă la ea, mi se schimbă percepția asupra tinerei generații. Există tineri salvați, după cum spune Ilinca însăși. 

Mai jos este un extras din discuția cu ea. Eu, personal, am avut de învățat de la această frumoasă adolescentă. Citiți gândurile, ei, mergeți la teatru și la piesele pe care vi le recomandă!

Mi-am creat un sistem de valori. Nu îmi pierd timpul cu oricine. Nu cheltui vorbe cu neinteresați și ignoranți. Când eram mai mică, credeam că pot să salvez lumea. Dar este un chin să vrei să salvezi pe cineva care nu vrea să fie salvat. Iar proștii au de obicei despre ei o părere mult mai bună decât este cazul. Așa că, fericiți cei săraci cu duhul. Eu încerc să ajung la stele. Dacă te decizi, ne vedem acolo.” – Ilinca Toma

Publicitate

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s