fun · ganduri · Uncategorized

Mind the Gap pe româneşte

Atenţie la gaură?!!

După două zile de fericire maximă că a venit timpul  să merg cu motocicleta la serviciu, ieri, vremea mohorâtă m-a întors la maşină. Trafic aglomerat, nebunie de Bucureşti.Trebuia să ajung la o anumită oră la Romană, iar eu nu aveam nicio şansă în rtimul de deplasare al cozii. Ori întârziam la întâlnire stând confortabil în maşină ascultând Skunk Anansie, ori renunţam la confort alergam puţin şi… Decizie! Trag pe dreapta în dreptul primei staţii de metrou şi mă pornesc spre subteran.

Sunt genul care văd detalii de tot felul. De data  aceasta mi-au căzut ochii pe acel sticker care avertizeză călătorii să  aibă grijă la spaţiul dintre tren şi peron. Aceasta este o chestie nouă, probabil de la accidentul survenit la Victoriei şi controlul, cel puţin ciudat, al OPC în staţiile Metrorex.

Inevitabil, mintea mi-a fugit la metroul londonez. În Londra, dacă vă amintiţi, difuzoarele din staţii  anunţă monoton Mind the Gap.  M-am întrebat cu amuzament cum ar suna pe româneşte.  Atenţie la gaură? Feriţi-vă de gaură? :)))  M-am hlizit în sinea mea şi m-am uitat în jur. Mare parte a călătorilor la acea oră erau afundaţi în telefonul mobil. AM continuat să mă distrez căutând cel mai potrivit mesaj. Mi-am făcut ziua mai frumoasă dintr-o chestie minoră. Şi am ajuns la timp la întâlnire!

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s