Uncategorized

Un om frumos

Vorbeam mai demult despre oameni frumosi, iar in minte imi apareau diverse nume. Persoane din jurul meu, apoi  Ginuta si Ginel despre care am vorbit…Mihai Barbu era un alt om frumos care imi venea in minte, Mihai care  abia se intorsese la acea vreme din Mongolia.Mihai a venit cu cea mai inedita idee de a procura bani pentru  calatoria lui, Mihai care a vandut cea mai pretioasa marfa: ganduri si experienta sa. Si asta facuta in doze  impartite in km! Mihai Barbu, un tip modest, care si-a urmarit visul. Un tanar care a facut o mare chestie, dar care cu modestie spune ca nu el a facut asta, ci Doyle, motocicleta naravasa. Mihai Barbu a fost remarcat si de Discovery.Bravo lui!

E unul din exemplele de viata, desi recunosc, am o multime de exemple de urmat, mult mai aproape de mine. De as avea macar  jumatate din curajul lui si din puterea de a urma un vis as fi de trei ori mai fericita. De fapt, cred ca se aplica pentru multi dintre noi.

Anunțuri

3 gânduri despre „Un om frumos

  1. Zilele trecute, o doamnă îmi povestea (cu o undă de invidie în glas) că a văzut la Cheile Turzii un cuplu, care a zburat cu parapanta, apoi, au urcat într-un Trabant şi au plecat. Fericiţi! Doamna (cu mulţi bani la dispoziţie) concluziona: ce puţin le trebuie unora ca să fie fericiţi! Şi eu am afirmat de nenumărate ori: fericirea are prea puţine legături cu materialul! Fericirea este acordul dintre ce visezi şi ce reuşeşti!

  2. Iti dau dreptate. In schimb cred ca trebuie sa existe si o arta de a-ti infrana visurile, pentru a nu te pune in conflict cu tine insuti atunci cand visezi prea mult si reusesti putine.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s