Uncategorized

Despre oameni frumosi

Nu ma refer  la „zane” cu picioare pana in gat si botox la greu, nici la musculosi feroce, ci doar la acei oameni frumosi, care traiesc frumos si fac lucruri frumoase. Acei oameni care traiesc adevarat, facand lucruri adevarate.

Oameni frumosi care stiu sa spuna raspicat „da” sau „nu”.  Oameni care construiesc lucruri frumoase in jurul lor. Oameni care traiesc cu pasiune, iar  munca este una, dar si prima,  dintre pasiuni. Oameni care isi echilibreaza viata prin alte pasiuni, in tot tumultul pasiunilor  „extreme”. Acei oameni care trec prin viata cu zambetul pe buze si gasesc un motiv de bucurie, oricat de greu le-ar fi, fara lamentari, fara of sau vai.  Sunt acei oameni care bucura oameni cu naturalete, prin simplul fapt ca ei exista si traiesc frumos. Sunt acei oameni care stau drept exemplu fara a da pilde.

Oameni frumosi sunt acei oameni care si-au gasit drumul si merg pe el drept, fara ocolisuri. Acei oameni care, prin bucata lor de viata,  fac istorie fara sa isi doreasca asta si  fara ca nimeni sa le scrie istoria. Sunt bucuroasa ca am in jurul meu oameni frumosi si pot sa invat de la ei. Vreau sa devin un om frumos.

Anunțuri

2 gânduri despre „Despre oameni frumosi

  1. Iti multumesc frumos, dar, intr-adevar, exista oameni frumosi la care ma uit cu respect si al caror exemplu imi spun ca pot fi un om mai frumos decat sunt. nu ma refer la fizic, bineinteles.
    Cat despre harnicie e cu toane. Acum pic in pasa aia in care vad apocalipsa sau cerul instelat si sa nu pot scrie nici macar „ooooaaauuu”

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s