ganduri · Politica

Impacare

Imi repet ca nu mai scriu despre politica.Chiar incerc si voi putea daca voi vedea ca noi, cei care platim salariile politicienilor ajunsi in functie, suntem respectati si oamenii „de sus” isi dau silinta pentru noi. Chiar vreau sa imi schimb parerea si despre Elena Udrea, poate ma insel asupra ei, poate nu vrea sa isi promoveze imaginea pe banii ministerul turismului in timp ce o tara miraculos de frumoasa ramane ca o zana incuiata in odaie. Vreau sa ii citesc lucrarile publicate ca sa trec peste imaginea ei de blonda care si-a facut trecerea de la drept la minster fluturandu-si coama si nu numai. Stie cineva unde sunt publicate lucrarile, la ce editura?

PS: In timp ce cautam la ce editura si in ce an au aparut lucrarile doamnei ministru i-am gasit profilul pe Hi 5:))
Ma lesi!!!:))) Nu am stiut ca are profil, dar am nimerit-o! 😀 Nu mai caut editura ! =)

http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=2373486321&ownerId=308201894&albumId=225974650 , http://images.hi5.com/images/1x1_trans.gif

PS 2 : ma dau batuta, ma impac cu toata lumea. Atata vreme cat eu caut lucrarile scrise de cineva sa imi demonstrez ca am fost nedreapta si eu ii gasesc coafura si chilotii, ce drac pot sa mai fac? Ma dau batuta!M-am impacat cu mine insami!

PS 3: Am gasit informatii despre una dintre lucrari, am fost nedreapta pana la urma. E drept am gasit editura si anul aparitie mai greu pentru ” Consideratii privind geopolitica spatiului Marea Neagra-Caucaz” (Ed. Univ. Nationale de Aparare „Carol I”, 2006, Elena Udrea co -autor) decat contul de Hi 5.

Anunțuri

Un gând despre „Impacare

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s